Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.08.2008, 12:42   #28
tatli-dilli
Usta Yiğido

tatli-dilli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tatli-dilli Şuan tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37

Tecrübe Puanı: 922 tatli-dilli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Adı Şeriat! Bu Fotoğraflara İyi Bakın!

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen boş konuş ma hidayete er felan sen erdin heralde...dedelerimiz hakkında doğru dürüst konuş ya da tek kelime etme..size bilgi verenleride biliyoruz...beyin yıkarlar...kızları kapatmaya çalışırlar..evden çıkma çalışma derler....kadınlara büyü-büyü bozma-okuma gibi faaliyetler yaptığını....onlardan yaptıkları karşında ne sapıklıklar yapan hocalar gördük...siz bunlardan öğrenin..biz dedelerimizden...SİZ DEDELERİMİZE KURBAN OLUN....
arkadasim sen neden herkesi ayni kefeye koyuyorsun? sürekli bir suclama icindesin, madem bu tür düsünen insanlara karsisin ve yorumlarina elestri yapilmasini kaldiramiyorsun o halde burada bulunmaninda bir anlami yok degilmi? elestiri yapiyor isende saygili yap, ve verdigin tepkilerin aynisini geri aldiginda bunlari kabullenebilmektir olgun kislik. ama ne yazikki göremiyorum ben tüm bunlari.

ne bu ya sürekli bir dini katip karistirmalar dil uzatmaler herkesin inanci kendine! bu forumda neden sürekli dini konular acilip tartisilir anlamis degilim, haddinden fazla gerilmeye basliyorum. forum adi üstüne paylasim platformu amac eglenmek paylasmak, ama böyle sürekli evir cevir dini tartisip dil uzatmak degilki.
tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif