-->: Şampiyona Sivas'ta Başladı !
Sivas'ımız için çok anlamlı olan ve Sivas'ta yapılması büyük bir değer olan bu yarışmayı sonuna kadar gittim ve izledim. Coşku ile resim ve video çektim.Ne yazık ki Sivas halkımızın ilgisizliği ve izleyici sayısınız çok az olması beni derecesiz üzmüştür. En fazla 20- 21 kişi ile yarışmayı izlediğimde acaba bu güzel ilimizdeki yetkililerimiz nerede, basınımız nerede Sivas halkımız nerede , Dünya şampiyonluğunun olduğu ve bunun Sivas'ta yapılması ne önemli bir şeydir.Bunun değeri neden anlaşılmadı, Sivas halkımıza bu bilgi neden günler öncesinden verilmedi. Ben ulusal televizyondan öğrendimde gittim ne acı...
Başka zaman en ufak şeyi günlerce duyuran yetkiliklerimiz ve basına sitem ediyorum.
En son karşılaşmanın olduğu günde orada idim. TRT 1 canlı yayında gösterdi. Ben şahsen Sivas'lı olarak içim buruktu. Bir avuç izleyenler vardı . Sivas'ta izleyici halkımız bu kadarmı olmalıydı, halkımıza neden duyuru yapılmadı halen aklım almıyor Başka zaman herşeyi tekrar tekrar hatırlatanlar, halkımızı bilgilendirip kalabalık ortamın olmasını sağlayanlar nerede idi???? Ben isterdimki Dünya Blardo Şampiyonluğunda Türkiye şampiyonu ve bu yarışmada üçüncü olan , gururumuz kızımız Gülşen Değener'e daha iyi bir evsahipliği yapılabilirdi. Çok üzgünüm. Sivas'lı olarak bu önemli günün önemsenmesi Sivas adına kayıptır...
|