Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.09.2008, 16:19   #13
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1112 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: --->: Cevap: --->: Memlekette İftar

Alıntı:
rallim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ablam Sivasa gelirde bir organize ederek sitemiz üyelerinden oluşan ekiple bir mangal ve semaver ya da isteğe bağlı olarak değişik bir menü ile sohbetli yemek toplantısı yapmazsak o zaman söyleyin. Bakın bu sene SivasLady geldi sessiz sedasız kaçtı onu Cahar telafi edecekti o da kaçtıCahar giderayak Furkana havale etti Furkan hocada kaçtı. Şimdide kendilerini affettirmek için Bayrama Furkan hoca organize yapalım ağbi deyip duruyor.

Şİmdi ablam söylermisin suç kimde...

Kimler idam sehbasına çıkmalı...

Fatura kim yada kimlere kesilmeli.....

Cezalarının infazı hangi şekilde yapılmalı..

(Cevabı verirken bir kez daha düşün aynı suçdan yargılanırsanız bu karar aleyhinize delil olarak kullanılabilir. Emsal teşkili olmasın. Benden uyarması)..

Buyrun söz sizlerin..
Allah izin verirse ve nasip olursa ben Bayrama sivasda olacagim
siz organizenizi ayarlayin, kadere bildirin
ben Kaderi arar haberleri alirim
Sonra Allah önüme bir engel cikarmazsa bi ara ugrar cayinizi icerim.
Haaa mangal felan demissiniz, aklinizda bulunsun bende yerim
seyyy bide unutmadan, ben gelirsem tek gelmem bir kac kisi ile gelirim ona göre alisverisinizi yapin

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla