--->: . . . Seni Seviyorum . . .
Bilmiyorum,bildigim hic bi sey yok aslında,ne zaman oldu ki?
Ve biz kaldık geriye,bir tek biz.Sen ve ben olan,biz...Evet kandırıldık,kabul ediyorum yenildik de.Ezildik,parçalandık ve ağladık,ağlamayı bilmekse büyük başarı çünkü insandık.Boyun eğmedik,ne sen ne ben...Biz yani,sen ve ben olan biz...Ama karşı da çıkmadık ne garip...Bu yüzden,belki bu yüzden.Belkisi yok hatta bu yüzden ben sendim sense ben. Sen ağlasan ben kanardım.Susardım ölümüne,çıldırtan bi sessizlikle susardım ki bazen susmak da yetmez.Sözlerse anlamını yitireli asırlar olmuş,yorgun yılları yalnız susuşumuzla geride bırakmışız.
Seyduna olup Şahrud'un ardından mı ağlmadık seninle,yoksa Mahzuni olup halkımız için mi? Pir Sultan olup dar ağaçlarına gitmedik mi ŞAH diye,hak diye,can diye...
Hayır onurumuz yerinde hala memleket yüreklim,o kadar kolay kaybolmuyor o iki yüzlü sevdalar uğruna.Kutsaldır bizim yalnızlığımız unutma.Biz biziz,sen ve ben...Ve üzülme gülüşü yaralım...Bu vurulmuşluğumuza,sersemlğimize ,berduşluğumuza...Ve üzülme,umudumsun hala.Bunca akıttığımız kana,gözyaşına ve kutsanmış yalnızlığımıza rağmen bırakmadım yüreğini...Hala umudumsun...
*XWST*
|