Alıntı:
AYDIN70 Nickli Üyeden Al?nt?
İşte farkımız burada dostum, ben eleştirmekten çekinmiyorum, ama sen sırf aynı kulvardasınız diye eleştirmiyorsun..Savaş halim yok..ama eğer siz şunu istiyorsanız; burada ki herkes aynı düşünsün farklı düşünceye tahammülümüz yok, o zaman özür dilerim başka kapıya lütfen, çünki forumlarda bir yayın yapıyorsanız karşı fikirlerede açık olmalısınız.
Bu arada Dark kardeşim, biliyorsun ben Türkçe aşığıyım, izninle bir iki düzeltme yapacağım;
Yazıcıoğlu ve bugün kelimeleri bitişik yazılır.
|
Ya ömür adamsın ya bu kadar kendini beğenmişlik olmaz ya biz burda roman mı yazıyoruz kardeşim kelimeyi bitişik yazmamışım

Kardeşim ben ilkokul diplamasını 14 yılda aldım sen ne konuşuyorsun sen eleştiriden bahsediyorsun eleştirilmeyi kabul etmiyorsun.Demokrasiden bahsediyorsun bütün kişi haklarını tutarsızsca çiğniyor ihlal ediyorsun ömür adamsın valla.Şimdi senden ricam yazımdaki imla hatalarını bana bildir



...
Ama yinede ömür adamsın sevdim seni Sıpartaküs kardeşim sen gerçi afrikadaki Zu kabilesini falan da biliyorsun bilgili birisin biz seninle muhabbet edemeyiz ama!!! yinede bana yakınsan buluşalım seni çok merak ediyorum.
Senin gibi klişeleşmiş solcularla muhabbet etmeyi özlemişiz inan 1978 yılında bir solcu tanırdım sadece herkes Çikolata yiyebilmeli....Bunu savunur bunu,bilir bunun mücadelesini yapardı sende Zu kabilesini öğrenmişsin helal sana hemşo.
Hemşo Sakarya iline yakın bir yerde isen İzmit,İstanbul farketmez bir yemek muhabbeti yapalım.Sevgilerimle.