16.09.2008, 12:08
|
#1
|
Usta Yiğido
haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Üyelik Tarihi: 14.01.2008
Yaş: 36
Mesajlar: 1.647
Tecrübe Puanı: 803 
|
Kayseri ve Sivas arası uçuşlar başladı
Türkiye’nin en yaygın iç hat uçuş ağını sunan özel havayolu şirketi SunExpress, 1 Eylül ve 25 Ekim 2008 tarihleri arasında geçerli olan yeni tarifesi kapsamında, Türkiye’de ilk defa komşu iller Sivas ve Kayseri arasında uçuş başlattı.
Sivas-Kayseri uçuşları perşembe, Kayseri-Sivas uçuşları ise pazartesi günleri gerçekleştirilecek. SunExpress’in yeni tarifesinde yolcular Sivas’tan Kayseri’ye uçtuktan sonra, aynı uçakla İzmir’e de devam edebilecek. Aynı şekilde Kayseri’den Sivas’a gelenler de İzmir’e uçabilecek.
Öte yandan Ramazan dolayısıyla birbirinden cazip fırsatlar sunan SunExpress Ramazan boyunca Worldcard sahiplerine 3+3=6 Worldtaksit, Maximum Kart sahiplerine ise 3 taksitte satıyor.
Öte yandan, SunExpress’in Aralık 2007’de başlattığı, yolcularına uçuş başına 1 puan veren, her 5 puan için bir tek yön bileti armağan eden “5’i 1 Yerde” kampanyası kapsamında, Ramazan’da yapılacak her uçuş, 2 puan kazandırıyor.
Ramazan döneminde SunExpress ile aynı uçuşta birlikte seyahat eden her 10 kişiye, 1 kişilik bilet armağan ediliyor. SunExpress’in iç hat biletlerinin fiyatları, yeni tarifede de tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL’den başlıyor.
|
|
|