Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.09.2008, 09:20   #509
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR
 
dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Üyelik Tarihi: 13.04.2008
Mesajlar: 3.391
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Valla arkadaşlar son zamanlarda öyle bir demokratikleştik ki hangi gasteyi bile okuduğumuzu masamızın üstünde açıkça belirtemiyoruz.
Damgalanmaktan korkuyoruz evet biz bu işleri yaşadık 12 eylül önceside böyle olmuştu ben okuduğum gaste ve dergiler yüzünden çok kavga yapmıştım.
O günler geri döndü mecburen büyüklrrimizin bizi idare edenlerin dediği gasteleri okumak zorundayız.Biz öyle çıkıp ta ben bu gasteyi beğeniyorum diyecek kadar cesaret sahibi değiliz..
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla