03.10.2008, 00:01
|
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
|
--->: Cevap: --->: Cevap: HZ. ALİ ile ilgili konular
Alıntı:
seheresma Nickli Üyeden Al?nt?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------BEN KIMSE YE SEN ORUC TUTMUYORSUN NAMAZ KILMIYORSUN VEYAHUTTA NIYE ACIKSIN DIYEMEM ;BU KONULAR BENI ASAR TABIKI KALBIMIZI ALLAH BILIYOR SADECE DEMEK ISTEDIGIM NIYE BU KADAR ALEVIYIM ALEVIYIM DIYE BAGIRMA IHTIYACI DUYUYORSUNUZ ANLAMIYORUM HEPIMIZ KARDESIZ AYRIMCILIK YARATMAYIN LÜTFEN ;BURASI SIVAS SIVAS DIYE BAGIRMALI SIVASI BÖLMEYELIM : hem niye sinirleniyorsun fikrimi söyedim o kadar uzatmayalim bana yine kizacaksaniz cevap yok
|
neden bağırma ihtiyacı duyuyorsunuz demişsiniz.inanırmısınız bunun sebeplerini anlatsam aklınız almaz.ya da sizler kızarsınız,anlamak istemez,gözlerinizi kulaklarınızı tamamen kapatırsınız.çünkü burada kalıplaşmış düşünceler var ve bunun dışındakiler inanç sayılmıyor.tabii ki bende buraya öncelikle Sivaslıyım diye üye oldum.ama baktım ki Din konuları daha fazla öne çıkıyor,bizde inancımızla ilgili konu açabilir,görüşlerimizi ve bilgilerimizi paylaşabiliriz değil mi...
şunuda belirteyim ki benim kızgınlığım özellikle size değildi.keşke herkes konulara sizin gibi yaklaşsa...
saygılarımla...
|
|
|