Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.10.2008, 00:01   #309
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 775 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Cevap: --->: Cevap: HZ. ALİ ile ilgili konular

Alıntı:
seheresma Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------BEN KIMSE YE SEN ORUC TUTMUYORSUN NAMAZ KILMIYORSUN VEYAHUTTA NIYE ACIKSIN DIYEMEM ;BU KONULAR BENI ASAR TABIKI KALBIMIZI ALLAH BILIYOR SADECE DEMEK ISTEDIGIM NIYE BU KADAR ALEVIYIM ALEVIYIM DIYE BAGIRMA IHTIYACI DUYUYORSUNUZ ANLAMIYORUM HEPIMIZ KARDESIZ AYRIMCILIK YARATMAYIN LÜTFEN ;BURASI SIVAS SIVAS DIYE BAGIRMALI SIVASI BÖLMEYELIM : hem niye sinirleniyorsun fikrimi söyedim o kadar uzatmayalim bana yine kizacaksaniz cevap yok
neden bağırma ihtiyacı duyuyorsunuz demişsiniz.inanırmısınız bunun sebeplerini anlatsam aklınız almaz.ya da sizler kızarsınız,anlamak istemez,gözlerinizi kulaklarınızı tamamen kapatırsınız.çünkü burada kalıplaşmış düşünceler var ve bunun dışındakiler inanç sayılmıyor.tabii ki bende buraya öncelikle Sivaslıyım diye üye oldum.ama baktım ki Din konuları daha fazla öne çıkıyor,bizde inancımızla ilgili konu açabilir,görüşlerimizi ve bilgilerimizi paylaşabiliriz değil mi...

şunuda belirteyim ki benim kızgınlığım özellikle size değildi.keşke herkes konulara sizin gibi yaklaşsa...

saygılarımla...