04.10.2008, 20:03
|
|
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
|
-->: Cevap: Şemdinli'de Hain Saldırı
Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Elim kolum zorlanarak yazıyorum!!!
25-30 yıldır hep aynı şeyler.Hep böyle ölenlerin peşinden rahmet dileyip,ahlanıp sızlanıp gözyaşlarınamı boğulacağız?
Arkadaşlar lütfen yorumumu politik bulup beni suçlamaya kalkmayın.
Bu ülkeyi kimler yönetiyor? Sözüm sadece bu hükümete değil.Gelmiş geçmiş yönetime aday olmuş görev almış herkese.Neden sağlıklı bir çözüm üretilemiyor!!!
Siz hiç duydunuzmu? Felan bakan, felan müdür, felan yönetici, felan zengin,kelli felli, kalbur üstü insanların çocuğunun şehit düştüğünü. Cenazelere dikkat edin, hep yoksul semtlerden, hep fakir fukara gariban çocuğuna bir çorap bile alamayan ailelerin evlatları.
Ateş düştüğü yeri yakar, her ne kadar bizlerde üzülsekte malesef bir anne bir baba kadar bu acıları hissedemeyiz.
Ergeneokon istibaratına verilen önem kadar, bu pkk köpeklerine verilseydi saldırılar önlenemezmiydi??? Bu ne ya!!! Eskiden bir ikiydi, şimdi 10-15 şehit veriyoruz!!!
Yazık günah yaa, bir insanı yetiştirmek 20 yaşına getirmek kolaymı? Meclis yan gelip yatma yerimi?
İktidarı, muhalefeti sen çok çaldın ben az çaldım tartışması yapacağına enerjinizi bu terör belasına neden vermiyosunuz?
Çünkü ölen sizden yakınalrınızdan değil!!!
Neden bir çözüm üretilemiyor, neden bir şeyler yapılmıyor, neden sorgulamıyoruz çözüm bulacağım diyen gelen insanları??
Daha kaç yıl bekleyeceğiz, daha ne kadar şehitler vereceğiz?
Kafam karmakarışık!!! Allah şehitlerimizi rahmet eylesin, Allah yakınlarına büyük sabır versin, Ülkem üzerinden oyun oynayanların Allah belasını versin başka birşey demiyorum!!!
|
abi çok yerinde tespitler yapmışsın
abi onlar ancak meydanlara ip atmayı bilirler,abd uşaklığı yapmayı bilirler,iktidarın açığını yakalamayı bilirler,apo itini paşalar gibi beslemeyi bilirler HİÇ BİRİDE ŞU TERÖRÜ TAMAMEN YOK EDELİM DEMEZ.HEPSİ PASTADAN PAYINI ALMA DERDİNDELER.BU OLAYLAR OLUNCADA 2 DAKKALIK BİR KINAMA MESAJI YAYINLARLAR OLDU BİTTİİ.DEDİĞİN GİBİ ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYORİNŞALLAH YÜREKLİ BİR ADAMGELİRDE ŞU HAİNLERİN KÖKÜNÜ KURUTUR!
|
|
|