Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.10.2008, 23:38   #38
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 708 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Komik Yazılar

--adamın biri cenaze arabası sürüyomuş yoldan geçen kıza hişt del seni biraz gezdireyim demiş kızda hadi beee! deyince herkes bu arabaya binmek için ölüyo ölüyo binmezsen binme demiş..

--kalbime gelmek istiyorsan metro otobüsüne bin,sohoda in,redeoda mola ver,cocostar caddesini geç,karşısındaki bakkala gir;bak nediyorum?ALBENİ

--Eskiden Ali ata bakardı , şimdi karıya kıza... Eskiden Işık ılık süt içerdi,şimdi votka redbull.. Eskiden ipek ipi tutardı, şimdi ah ipek ahhh))

--sabah yemek yemedim seni düşündüm öğlen yemek yemedim seni düsündüm akşam yemek yemedim seni düsündüm gece uyuyamadım çünkü açtııııııııııııııııııııııııııı ıım

--İki tane kör tanıdım; Biri senden başkasını görmeyen BEN, Diğeri ise sana divane olan beni göremeyen SEN

--Bir uçurumun kenarindan düssem ve tek dalim sen olsan düsmemek için seni kökünden sökerim

--24 SAAT KALBİME HACİZ KOYDUN BARİ HAFTA SONLARI ÖDÜNÇ VERDE TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARTAYIM

--elinde balyoz olan küçük bir melek varmış ve vurduğu her insanın bütün dilekleri gerçekleşirmiş umarım seni eşşek sudan gelinceye kadar döver

--SENİ SEVİYORUM SANA TAPIYORUM SAKIN İNANMA ÇÜNKÜ ATIYORUM

--sensiz buraların hiç bir tadı yok. yediğim salatada bile seni arıyorum.bir hıyarın eksikliği bu kadar mı hissedilir
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla