Konu: Kim Galip ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.10.2008, 13:11   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kim Galip ?

Akp genel başkan yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın ortak olduğu MENAS adlı şirketin TIR'ında 89 kilo eroin yakalındığına ilişkin haberler gazeteelrde yer almıştı.
Bu haberlere tekzip gelmediği gibi CHP genel başkan yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu bu iddiaları Fırat'ın gözünün içine baka baka tekrarladı.
Peki ama Dengir Mir Mehmet Fırat ne dedi?
"Şöför şüpheli biriydi zaten" dedi
Ancak gümrüklerden sorumlu Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın açıklamaları kafalardaki soru işaretini daha da artırdı.
Yazıcı dedi ki "Eroin operasyonundan önce, araç izleniyordu"
Hadi bakalım!
Alın size vahim bir iddia daha...
Bir milletvekilinin, herşeyden önce AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın şirketine ait bir TIR ile eroin kaçakçılığı yapılıyor ihbarı üzerine araç takibe alınmış.
Demek ki bu ilk değil.
Yakalanan eroinden önce ihbar yapıldığına göre, daha öncede aynı araçla yurt dışına uyuşturucu gönderilmiş.
Takip yapıldığına göre, bunun başka izah tarzı yok.
Dengir Mir Mehmet Fırat bu kadar söylentiye rağmen "Bana bir özür borçları var" diyor.
Yahu ne özür borcu...
Hayali ihracat belgelendi mi, belgelenmedi mi?
Belgelendi...
Senin de ortağı olduğun TIR'ında 89 Kilo eroin çıktı mı, çıkmadı mı?
Çıktı...
CESARETİN VAR MI?
O zaman her şey ortada...
Peki daha ne özürü bekliyorsun?
Eğer kendine güveniyorsan ve korkun yoksa bütün bu davalardan o zaman TBMM'ye başvuruda bulun ve de ki "Kladırın benim dokunulmazlığımı"
Eğer yüreğin yetiyorsa bunu yaparsın.
"Yok ben dokunulmazlığımın kaldırılmasını istemiyorum" dersen ,şahsen ben hakkındaki bu tüm iddiaların doğru olduğuna inanacağım.
İnan bana böyle bir talepte bulunmazsan sadece ben değil herkes senin hakkındaki iddiaların doğru olduğunu düşünecek.
Haydi topla cesaretini TBMM'ye ve dilekçeyi...
Kladırın benim dokunulmazlığımı" de...

Ve bir şey daha belgeleriyle açığa çıkarıldıki,
1998'de TIR'da eroin yakalndığı yılda,1997 yılında Mersin vergi dairesine şirketiniz vergi yatırdığında şirket ortaklarındandınız.
Bu kadar iddialar varken bu kadar kararlar varken, görevinden istifa etmeyip hala ısrarla "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" mantığıyla haraket etmek dürüst siyasetçi ilkesiyle hiç bağdaşmaz sanırım.

seva buda sana cevap olarak yeterli sanıyorum.