Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Forumdan 3 Kişiye Çiçek Ver !!!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.10.2008, 14:33   #1120
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!

Alıntı:
haticeözlü Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yasemenler için çok tşk.ederim kardeşim.aynı dilekler benden de sana gelsin.şunuda belirtmek isterim.ilk defa site dostlarından birinden çiçek aldım.tekrar tşk. ederim.

Ben sitedeki bütün kardeşlerimi çok seviyorum ama kusura bakma bazan yeni gelen arkadaşlardan ters cevap alabiliyoruz onun için özür dilerim.Sanmaki ayrım var bizler burda hep bir aileyiz,dostuz,arkadaşız bunun artarak devam etmesi dileğiyle yakanıza bir adet kırmızı gül takıyorum buda Yamtar kardeşinden.Hatamızı telafi edelim değilmi.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla