İbrahim Tatlıses
İbrahim TATLISES ; Urfa’da
SivasLılar.net mi vardı da biz mi üye olmadık..Tüm
Sivaslılar.nettekilerİ çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorlar özellikle
GuNay
Reha MUHTAR
Reha MUHTAR ;Burdan bütün SivasLılar.net üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar
Sivaslılar.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.
Reha MUHTAR NOT : FuRKan hocam son açtığım konuyu silmesseniz sevinirim.
ANAYASA BAŞKANI
Anayasa Başkanı ;Sivaslılar.net Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
Sivaslılar.Net Moderatör olacak kiş iforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!Ayrıca
Rüştü Elmas'ın tebliğine tabib tutulacaktır.
Banu ALKAN
Banu ALKAN ; Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla
SivasLılar.net'e renk katacagim, ayol iyiki varsin
Sivaslılar.net
Banu Alkan Not : Tatlı yarışmasını kazanamadım ama ilerleyen günlerde bir yarışma daha olucaktır
Gürün güzelini geçiceğim
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz( abiniz

) kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Sivaslılar.netin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu.
EMRAH
Emrah ; Bak
Gülcan burasi
Sivaslılar.net artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) Sivaslılar.netvar artik bize sahip cikacaklar.
EMRAH NOT :Serd@r abi gülcan'ın mesajlarını silme abi
TARKAN
Tarkan ; Seni gidi
Sivaslılarrr.Net Yılanı deliğinden çıkarannn Kaderim Püsküllü Belaammm Yakalarsam Mucks
Sivaslılar.netteki üyelerimize Selamlar olsun herkezi öpüyorum.
TARKAN NOT :Sitenizi çok beğendim,biraz geç üye oldum ama sonunda üyeliğim başladı.Rüştü Elmas bey Sizden sitede görev bekliyorum .
Navigatör yapın beni
MUHSİN YAZICIOĞLU
Muhsin Yazıcıoğlu ; Selamlar olsun size . Selamlar olsun herkeze . Yeni şeçimi sitede geçireceğim

Artık siyaseti bırakıyorum amacım Sitede iyi bir yerlere gelmek
Muhsin Yazıcıoğlu Not : 2 Senedir siteyim Tarkan hemen dün geldi Navigatörlük istiyor.Benimde 2500 mesaj var Bende adminlik istiyorum.