Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.10.2008, 20:03   #152
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

Alıntı:
benign Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Taraf değilim evete yada hayıra ama bu bir süreç ve altına imzalar atılmış anlaşmalar var diyorum. Bunları görmezden gelip hayır istemiyoruz diyemezsiniz. Ama onlarında Türkiye'ye verdiği sözler var ki bunlarla yazılı anlaşmalardır. Bunları yerine getirmesi istenebilir. Bu güne kadar yapılan yardımlar Allah rızası için yapılmadı bize. Ama 10 söz verdi ise 1 yapmıştır.
Bende sizin gibi düşünüyor, kati suretle "evet" yada "hayır" demiyorum. Tabiki önümüze sürülen ders metodu şeklinde "dersinizi çalışın notunuzu verelim" gibi düşünceler içinde, biz Türk halkı istenilen bu uyum yasalarına ne kadar katılırız ne kadar katılmayız yaşanacak süreçte belli olacak birşey.Örneğin "kokereç yemeyeceksiniz " deniyor, yasaklanması isteniyor.Belki sağlığa zararlı fakat,buna benzer pek çok konuda bunu ne kadar kabulleniriz ne kadar kabullenemeyiz,sanıyorum bu birazda uyumla ve zamanla ilgili gibi birşey.