Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.10.2008, 14:54   #137
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2024 06:14

Tecrübe Puanı: 676 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çok Gezen mi Bilir? Çok Okuyan mı?

dark_yamtar kardesım gecenlerde amarekalının bırı 30 mılyon dolar verıp sırf uzayı gormek ıcın gıttı yegenın ıcın guzel bır cumle kullanmıssın kendını gelıstırmedı dıye gezerek ogrenemeyen kısı okuyarak hıc ogrenemez bende ukumaya karsı deılım bende okuyarak su anda buldugum mevkıye sahıbım

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gezgin kardeşim uzaya durup dururken gidilmiyor.?Uzaya gidiş konumuna gelen bilim adamları gezerek değil bu bilgiyi okuyarak ve labratuvarlarda deneyler yaparak kazandılar.Benim bir yeğenim var Gemide çalışıyor dünyada gezmediği hiçbiryer kalmadı.
Geldiği zaman nerede kalmış kimlerle tanışmış hangi yemekleri,yemiş hep anlatır.Ama salağın teki kendini hiç geliştiremedi gezmek ona yaramadı dahada aptallaştı.
Bu benim düşüncem gezmek çok güzel tabiki gezmek lazım ama verimli olmak istiyorsan okuyacaksın,pıratik yapacaksın.Tabiki bu benim düşüncem okumayan sadece gezen biri bırak uzaya gitmeyi Nas nın kapısından içeri almazlar adamı.
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla