Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.10.2008, 18:54   #6
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 794 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Rüştü Elmas'a Büyük Görev

Bir insan düşünün;
Doğmuş,büyümüş,askerliğini yapmış,evlenmiş aile kurmuş,çekirdek aileden geniş aileye çocuklarıyla yaşam mücadelesinde: Düşünün,işi var normal mesaide gidip geliyor,yetmemiş yetinmemiş,başka branşlarda uğraş aramış kendine ilke edinmiş,memleketini memleket hasretini,ötesinde bu hasreti çekenlerin dertlerine ilaç olmayı.
Günümüz çağdaş yaşam modelinde,var olan teknolojinin nimetlerinide kullanarak,sılada memleket özlemi çekenlere hemide tamamını kendi sermayesinden harcayarak bulunduğumuz bu siteler aracılığı ile köprü olmuş.
Yetmez kardeşim,ASİB (Avrupa Sivaslılar Birliği)olsun,yetmez be gardaşım,yok yani ,Türk İnisiyatif Grubu (TİG) yeter be birader.
Bir SİVAS'lı genel kanaat olarak rahatına düşkündür,bunlardan biride benim.Sabah erken kalkmak,bazı özlük haklarımdan ferağat etmek bana gelmez.
Bu aykırı insan,hemşerim,dostum sayın Rüştü ELMAS'ı bu yeni görevinden dolayı kutluyor,şimdiden CV'lerinde var olan görevleri yanına kattığı yeni görevindede,aynı başarıyı göstereceğini umuyor,başarılar diliyorum.Hayırlı uğurlu olsun.