Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.10.2008, 00:34   #8
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1142 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: ÖNEMLE DUYURULUR!

gardaş gözünüzü yiyim ben napm!öğrencileri düşünüyorum erken saate aldım!
çalışanları düşündüm pazar gününe aldım.bende öğrenciyim benimde pazar günü etüdüm var gitmeyecem gardaş ben dün bas bas bağırdım yarın halısahayı ayarlıyom mazeretiniz varsa ona göre ayarlayalım dedim kimseden çıt çıkmadı.birtek Abdullah duman dedi akşam olsa daha ii olur die buda bir mazeret değil gündüzde iyi maç olur gecede önemli olan bizim orda bir araya gelmemiz ve bu organizasyonu gerçekleştirmemiz.14 kişide mazeretini belirtirse bu maçı yapamayız!herkesin burda bi şekilde biraz fedakarlık yapması lazım arkadaşlar lütfen.bir gün dershaneye gitmemeyle hiç bişey olmaz!sabah git gir dersine 1 gibi çık gel 3 saatlik ders kaybıyla hiç bişey olmaz gardaş bizde öğrenciyiz biliyoruz akşam biraz daha fazla çalışırsın o 3 saati kapatırsın.

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla