Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.10.2008, 15:50   #30
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1053 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

Alıntı:
SEMİH-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şimdi benim anlamadıgım konu şuki Siz hala diplomanın öneminden bahsediyorsunuz degil mi.öyle gözüküyor. ister 20 yıl ister 50 yıl farketmez yaşayabildinmi 10 yıl bile sana 50yılın deneyimini katabilir...

akıl dersi vermek ne haddim ne işimdir...

biz seviyemizi biliriz

siz sordunuz etiketimi bende belirttim...

lakayıt olan ben miyim yarım saattir etmediginiz hakaretin altında kalıyorum...
saygı çerçevesinden aşmak istemiyorum...
tam tersine semih aynı şeyi söylüyorum diplomanın bir önemi yok bende onu söylüyorum sadece başucumda bekleyen bir evrak yaşayan düşünen benim diyorum 20 yıl olmuş neredeyse mezun olalı herşey okulda üniveristede aldıklarınla yürümüyorki hayat ben onu diyorum , neyse boşver onu bunu şunu konu kalkınma nereden başlamalı idi bende çok acemice açılış yapmış bu konuya kendimce en mantıklı cevabı verdim, herşey beşeri sermayenin yükseltilmesiyle başlar yani eğitimle bu ise sadece olkulda alına eğitim olmadığını tüm hayatın alanına giren heryerde alınabilecek bir eğitimi kastediyorum, sokakta, tv de okulda, otobüste , tatilde heryerde heryerde eğitim alınır herkesten, imamdan , postacıdan çöpcüden çaycıdan bile