Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.10.2008, 11:52   #24
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TÜRKTELEKOM önemle okuyun....

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konuları bir sene önce sadece Arif bey ve ben gündeme getirdim ve sitede bazı arkadaşlar Sen pıravakatörsün diye bana mesajlar çektiler.
Bakıyorum ki artık bıcak kemiğe dayandı Gerek ekonomik gerekse siyasi olarak yazdığım ve yazdıklarım anında silinen yazıları benim haklılığımı gösterdi demekki doğru şeyler yazmışım.
.......Tabiki bu konuyu gündeme getiren arkadaşımızın haklı davasında sonunakadar yanındayız istediği hertürlü eyleme ben varım.Bu işin sacıyla solcuyla hiçbir alakası yok hakkını aramak isteyen hak arayanların yanında olur.
Değerli dark_yamtar gardaşım. Haklının yanında yer almak,dürüst olmak, haksızlığa baş kaldırmak,ezmeye, sömürülmeye karşı olmak mücadele eden insana hangi sıfatı yakıştırırlarsa yakıştırsınlar hiç umrumda değil. "Doğru tektir" ikitane doğru olmayacağına göre... Doğruları görme dileklerimle
1 Kasım yaklaşıyor,
Unutmayalım,
Unutturmayalım,
Uyaralım.
Yapılan bu haksız tutumu yapılan bu haksız kazancı PROTESTO etmeye bir brey olarak bizimde katkımız olsun.