Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.10.2008, 14:30   #10
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: AYDIN DOĞAN KİMDİR??

Türkiyede kurulu olan Deniz feneri derneğinin yaptıkları çalışmaları canı gönülden destekliyorum insanlık namına buna inanmayanlar ve iftira edenler acaba kendileri ne yaptılar karanlığa küfür etmekten başka bir mum yaktılarmı madem inanmıyorlar neden gönüllü olarak müracaat edip çalışmaları yakından takip etmiyorlar bir yardım paketini yerine ulaştırmıyorlar yada herhangi bir yardım derneğinde ne yaptınız tabi bunlar
insanlıktan nasibini alanlar daha iyi anlayacaktır siz insanları aynı kefene koyarsanız işte o zaman ben karşıyımdır....

Velevki yolsuzluk yapılmış olsun.. Kimsenin haddine değil insanların inançlarına hakaret etmek.. Doğan medya gurubu Chp de dahil yıllardır zaten din düşmanlıklarıyla yaptıkları yayın ifadeler ve hareketlerle açık açık belli etmişlerdir..

Şimdi de siz hala bunların hala müslüman olduğuna inanıyor musunuz? salyalarını akıtmış durumdalar.. Öyle görünüyor ki daha uzun süre hakaret edecekler..

Ergenekon avukatı Baykal..
Doğan avukatı Deniz..

işte bu kadar körler... doğan grubun yalanlarına inanacak kadar körsünüz.

Yiyin efendiler yiyin! Bu iştah veren sofra sizin! Doyuncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya kadar yiyin!

Gürhan: Herkesten habersiz yaptım
Deniz Feneri e.V. davasının sanığı Mehmet Gürhan, yaptığı işleri kimseye bilgi vermeden yaptığını söyledi ve "onların da adının karışmasından üzgünüm" dedi.
Almanya'da görülen Deniz Feneri e.V. davasında bugün karar günü. Mahkeme, 3 sanık hakkında kararını birazdan verecek ve karar kamuoyu ile paylaşılacak.
Bugüne kadar susma hakkını kullanan ve yalnızca avukatı aracılığı ile konuşan Mehmet Gürhan, dün ilk kez konuştu. Son sözü sorulan Mehmet Gürhan konuşmasında, Türkiye'den hiç kimsenin bu konuda bir bilgisinin olmadığını ve onlara sormadan giriştiği işlerden dolayı pişman olduğunu söyledi.
Almanya Deniz Feneri e.V.'yi iyi niyetle kurduklarını belirten Gürhan Türkçe yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Amacım dernek başkanı olarak daha fazla fakir ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmekti. Bağışçılarımıza sormadan bir takım hereketlerde bulunduk. Sormadığım için üzgünüm. Sormam gerekirdi, iyi niyetle çıkılan bu yolda daha sonra yanlış yapacağımızı tahmin edemedik.
Yaptıklarımı kimseye bilgi vermeden yaptım. Amacım bu işi daha iyi yapmaktı. Kazanılacak paralarla daha fazla bağış yapacaktım. Türkiye'den hiç kimsenin benim burada yaptığımdan bilgisi ve alakası yoktu. Benim yüzümden onların da adı karıştırıldı. Onlardan da ayrıca özür diliyorum."
Türkiye;de bazı medya kuruluşlarının Almanya;daki davayı farklı lanse ettiğini savunan Gürhan, "Şahsım, ailem, çocuklarım bu haberlerden ötürü sıkıntılar çektik. Çocuklarım okula gidemediler. Şahsımı ilgilendiren bir davada ailemi de sıkıntıya soktuğum için onlardan da özür diliyorum. Gözaltında bulunduğum 1,5 yıllık sürede çok sıkıntılar çektim. Bundan sonra açılacak mali davalarda da sıkıntılar devam edecek" diye konuştu.
Gürhan, amacının insanlara zarar vermek olmadığını dile getirerek, "Kötü niyertle yapılmış bir iş yok. 16 milyon avrodan 1 fenig bile cebime girmedi. Bu benim iyi niyetimin göstergesi. Sevgi saygı dışında bir yol izlemedim. Din, dil, ırk farkı gözetmeden şahsi düşüncelerimle bunları ilişkilendirmedim. Vicdanım da rahat. Ancak bundan sonra yapılacak herhangi bağışta bağışçılara kötü intiba bıraktığım içinde özür diliyorum;; dedi. Mehmet Taşkan kısa konuşmasında hiç bir bağışçıya zarar vermek istemediğini ifade ederek herkesten özür dilediğini belirtti.

(Haber7)

Şimdi deniz feneri davası ile beşıncı boyutları,sırlar odasını nıye bir kefe içinde değerlendiriyorsunuz ki.

bir kuş düştü diye hepsi düşecek diyede bişey yok..

Evet bahsi geçen programları bende tasvip etmiyorum,yapanlarıda sorumlu tutuyorum ama bu bambaska bişe böyle kulaktan dolma haberlerle eleştirmememiz gereken bişe..

dış politika üzerine veryansın edenlerin baykal ve bahçeli'nin kelimeleriyle konuştugu gibi bi durum çıkıyor ortaya burda

bir takım medyanın bizi bu kadar yönlendirmesine izin vermeli miyiz acaba?

ya birde şöyle bakın,çevremdeki sosyalist eğilimli insanlar doğan grubunun yaptığı asparagas haberlere kanıp,ülkemiz İran'a dönecek diye veryansın ediyor..peki bizim ne farkımız kalıyor onların bu tarz dış politika haberleriyle gündemimizi belirliyorsak..?

biraz düşünün ve mümkünse biraz daha iyi inceleyin bence dış politikadaki gelişmeleri..o zaman hak vereceksiniz..size küçük bir örnek vereyim;kartel medya sürekli şikayette bulunur, "IMF bizi soyuyor" diye;oysa IMF'den aldığımız kredilerin faizi,onların bankasından aldığımız tahvil ve bono faizlerinin nerdeyse üçte biri.. bize kimin kazık attığını anlamak istiyorsanız oraya bakın..

iyi irdelemek gerek

herneyse
kimse suçu üzerinde taşıyanları savunmuyor ama bır kalemde koca bı kuruluşu sılmek dahası ordakı herkesı yıyici ilan etmek ne kadar adil?

Bizzat tanıdığım müthiş insanlar var bu ış için çaba gösteren.

Ki evet söyluyorlar artık buyuk bi eksilme var yardımlarda.

Eskıden en iyi yaptıkları ise şuydu.
Bir tane ekmeğe muhtac olduğu için amerikaya muhtac oldugu için onun adına çalışanları doyuruyorlardı üzerlerinden aldıkları bi külfet vardı şimdi kimsenin bu yardımlarada inancı kalmadı.

Çunku herkes doğandan duyduğu ile eleştiriyor.

neyse..
herneyse..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla