Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt?
vah vah vah Sivas kaderine terk edildi hemi
Sivas köy oldu hemi
Havaalanı olan köy
Duble yolu olan köy
Hızlı treni gelecek köy
Organize sanayisi olan köy
Her seçim öncesinde aynı dedikodu DSİ, karayolları kapatılacak. Bak DMO kapatıldı, dikimevi kapatıldı nlar da kapatılacak. Yav DMO nun kapatılacağını açıkça hükümet programına yazdılar. Dikimevini de askeriye kapattı bu kadar basit olay.
Şimdi milletvekilinin konuşacak, muhalefet edecek başka bişeyi yok dedikoduları konuşsun dursun. Cevap yazmaya bile değmez.
İşi gücü seçimlere yakın güya ortalığı bulandırmak. Geç bunları geç sayın vekil.
|
+ İnsanları işsiz köy, fabrikaları kapanan köy, Türkiye'nin en büyük trenyolu ve vagon fabrikasına sahipken şimdi işsiz insanlar ordusu olan köy, TBMM'nin sayfasına girmenizi öneriyorum giriniz ve Malik Ejder Özdemir ile Muhsin Yazıcıoğlu'nun soru önergelerine bakınız Hükümet kaçına cevap verebilmiş kaçından kaçmış. Bakın bakalım orada DSİ ve TCK kapanacak mı kapanmayacak mı? 4 Eylül Stadının yerinde TOKİ ev yapacak... Bak sen bak İstihtam nerde??? Duble yollar yapıldı İstihtam nerde??? Havalimanı Türkiye'nin en uzun pistine sahip sanki konkort inecek o kadar para harcandı ne oldu İzmir'den Sivas'a uçak seferleri yılın 6 ayı var başka nerden geliyor uçak, peki aynı soru İstihtam nerde???
Kusura bakmayın siz galiba Sivas'ın bundan 30 sene önceki halini bilmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz Sivas Türkiye'nin en büyük ve önemli şehirlerinden birisiydi onunla karşılaştırınca evet,,,, en azından yemyeşil ağaçları olan, betonlaşmamış bir Sivas vardı eskiden.
Siyasal görüşünüzle bakmayın lütfen biraz irdeleyin. Ben ne CHP'liyim ne BBP'li ben Sivas'lıyım ve eğer 30 senedir bu şehrin yanlış yönetildiğini düşünüyorum sadece.
Saygılar