Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.11.2008, 14:24   #19
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

arkadaşlar son yazan dostlara teşekkür ederim aslında anlatmak istediğim bu. Bakın ben eski CHP üyesi olan bir insanım 22 Temmuz seçimlerinde yapılan yanlışlar nedeniyle istifa ettim, ben ideolojimden ve şehrimden en önemlisi ülkemden yanayım. Kimseninde bayraktarlığını yapmam ben fikrimin bayraktarlığını memleketim için ülkem için ne doğruysa (kendime göre) onun bayraktarlığını yaparım. Benim söylemek istediğimde tam son yazan arkadaşların yazdıklarıdır. Ben kişisel olarak Ecder beyi çok severim çok dürüst ve saygıdeğer bir insandır, yatırımlarının bir kısmını Sivas'ta yapmıştır ki yetersizdir bence.
Ama bir konuda sizlere katılmıyorum vekillere soruyorsunuz kolundan tutup bir yatırımcı getirdiniz mi diye, bu tabii ki sorgulanacak bir konu ama sadece onu yapıp Sivas'a yapılan kötülüklere sessiz kalamazlar. Bunun yanında başbakan ve bakanlar muhalefetle ne kadar görüşüyor bu aralar tek görüştükleri DTP ve Barzani.
Benim bundan önceki yapılanları gözden kaçırmayın, geçmişte yapılan yatırımlar dönemiyle karşılaştırıldığında şimdiki yatırımlardan daha önemliydi. İnsanlar iş bulabiliyordu, Nüfus arttıysa ona görede önlem alındı mı? hayır İstihtam yaratıldı mı? Eski yapılan yatırımları geliştirmek başka partilerin yaptıklarından rant sağlmak beceri değil. ama son yazan arkadaşlar benim söylemek istediklerimi tam olarak anlamış ve cevap vermiş %90 oranında da haklılar siyasal iktidarın bayraktarlığını yapmıyorlar iki tarafıda eleştiriyorlar ben hiç AKP'yi özel olarak eleştirmedim hep 80 sonrası tüm iktidarlar ve belediyelerin Sivas'ı iyi yönetemediği ve yanlız bıraktığını söyledim. Şener'de olmasaydı hiçbirşey olmayacaktı. Ama benim inancım bunların cezası sandıkta kesilecek daha iyisi gelecek ama en iyisi olmayacak o gelip yanlış yaptığında onu da eleştireceğim.

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla