Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt?
SN. BOUN AYNEN KATILIYORUM. YALNIZ ABİRCAN EFENDİ ARTIK SABRIMI İYİCE ZORLUYOR. ADAMIN SİVAS DİYE BİR DERDİ YOK. SİVAS UMRUNDA DEĞİL. HER TÜRLÜ İDDİAYA GİRERİM SIRF AKP KARŞITI OLDUĞU İÇİN AKP ZAMANINDA YAPILAN YATIRIMLARA ÜZÜLÜYOR. ŞU ZAMAN DA SİVASA YATIRIM YAPILSIN ASLA VE ASLA İSTEMEZ. ÇÜNKÜ KENDİ İDEOLOJİSİ İKTİDARDA DEĞİL. KENDİ İDEOLOJİSİ İKTİDARDA OLMADIĞI İÇİN SİVASA YATIRIM YAPILINCA ADETA KARALARI BAĞLIYOR. SİVASTA İŞSİZLİĞİN ARTMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYOR. SİVASIN ŞU ZAMANDA KALKINMASINI ASLA İSTEMİYOR. NİYE ÇÜNKÜ İDEOLOJİYE SAPLANMIŞ İYİCENE. ADAMIN BİR TANE BİLE SİVASLA İLGİLİ YORUMUNA RASTLAYANINIZ OLDU MU. SİVAS YATIRIMLARINA BİR YORUMUNU OKUDUNUZ MU. OKUYAMAZSINIZ ÇÜNKÜ YOK YOK YOK. SİVAS ADAMIN UMRUNDA DEĞİL. AKP İKTİDARI ZAMANINDA SİVAS EKONOMİSİNİN BATMASI İÇİN DUA EDİYOR BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM. ÇÜNKÜ BUNLARIN ZİHNİYETİ BU.
|
Bak sana birşey demiştim Sen dahil hiçbir Sivas'lının böyle şeyler düşünmeyeceğinden eminim. Biz Sivas'lıyız birbirimizi severiz, Özellikle de Sayarız senden yaşlarca büyük bir insan hakkında bence böyle konusmamalısın, bana da yalan yazıyorsun demiştin, hitabına biraz dikkat et bence. İnsanın ideolojisi kendisini ilgilendirir kimse kimseyi ne düşündüğü için neye inandığı için yargılayamaz sorgulayamaz, senin bir Sivas'lı hakkında böyle Sivas haini gibi düşünmen bunu dile getirmen pek hoş değil.
Tabii ben bilemem tanımam Abircan'ı ama uzun yıllardır bu sitelerden bilirim onu her zaman böyledir hiç fikrinden düşüncesinden ödün vermemiştir ve sonuna kadar savunmuştur, birbirimizi hoşgörmeliyiz ben sen liberalsin hükümet yanlısısın diye yargıladım mı, ben akp karşıtıyım bunu hep söylerim, milliyetçiyim, Kemalist'im siyaset konusulacak yerde sapına dibine kadar senle tartışırım ama burda Sivas'ı daha nasıl ileri götürürüz diye konusuyoruz o bakımdan Abircan'ı da bu mantıkla değerlendirmek gerek, hepimiz Sivas'lıyız hepimiz memleketimiz için en iyisini ister o kendi ideolojisine göre daha doğru olacağını düşünür sen öbür türlü ben başka bir türlü, sonuç Sivas'ın iyiliği güzelliği, eleştirmezsek daha iyiye gidemeyiz, kötülemek değil eleştirmek ama Sezar'ın hakkını da Sezar'a teslim ediyor adam Şener'i savunuyor, doğru adamdır diyor birde bir tane mesaja bakıp kızma sonraki mesajlarda güzel güzel hitap etmiş sana.
Saygılar...