Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.11.2008, 00:48   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ÖZÜRLÜ MÜ ENGELLİ Mİ?

bu yazıyı bir kaç ay önce okumuştum. Elif Şafak'ı sevmem ama bu yazısı çok güzel. "Yeni oluşum'un sesi" diye bir gazeteyi 2 haftada bir alırım çarşıda bir teyze satar, yardım olsun diye her rasladığımda alırım bu aralar hiç bir sayısını kaçırmadığımı farkettim 2 haftalıkmış hiç okumazdım alırdım ya iş yerinde ya evde dururdu bir yerlerde, ama bir gün kendi derneğimizin gazetesi elimde bir yerde oturuyorum teyze geldi yanıma ver dedim bende bizim gazeteden hediye ettim, bir zaman sonra geri geldi oturdu konustuk ilgimi çekti konusmaları sonra okumaya başladım bu gazeteyi, orada da aynısını söylüyordu "Ben fabrikasyon çıkışlı değilim, ne öyle defolu der gibi özürlü, benim suçum değil bu engel" çok beğenmiştim o andan itibaren hep dikkat ettim bu olguya konuşurken.

Engelli demeye bile dilim varmıyor ama özürlü yerine Engelli tabiiki.

Sevgiler...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla