Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.11.2008, 08:56   #10
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19

Tecrübe Puanı: 968 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Öncelikle böyle bir cinayetin aydınlatılmasına çok ama çok sevindim,açıkçası katilin yaşının küçük olmasınada birokadar üzüldüm 2 yıl ıslah evinde kalacaktır sonrada çıkacaktır.
Tvlerin ektisi konusuna gelince,bizlerde tvlerle büyüdük ama hamd olsun şu güne kadar ne polis,ne nezaret,nede mahkeme görmedik demek ki başka şeyler eksik,eğer herşeyi bir veya birkaç dizi yapıyorsa demekki yine bir veya birkaç dizide bu sorunu çözebilir öyle mi?Bizim zamanımızdada kovboy filmleri vardı,doğrayan,parçalayan samuray dizileri vardı ,ünlü Rambo vardı ortalığı kasıp kavuran o halde bizlerinde cani,katil olması gerekirdi öyle değil mi?
Aileden edinilmesi gereken ahlak ve terbiye eksik olunca bunada başıboşluk eklenince bu sonuçlar çıkıyor haa zengin bir ailenin çocuğu belki böyle katil olmuyor ama ailesinden aldığı "insana saygı" eğitiminden dolayı bağdat caddesinde çarpıp öldürdüğü taksiciye "Ne kadar çok uzattınız sadece bir taksiciydi "diyebiliyor.
Lafın özü ailenin verdiği eğitim daha sonrada okulda bu eğitim gelişimi çocuğun geleceğinin tayini babında dönüm noktasıdır.
Bu çocuktan ziyade bunun ebeveynlerini asmalı,suçlu olanlar onlar!