Alıntı:
fatihhoca Nickli Üyeden Al?nt?
sevgili arkadaşlar sivas acemilik için bence süper bi yer gelenler şanslı.sevgili dostum neco ile aynı takımdaydık.ve pilot vardı .ilk gün fetullah aslan ile kaldık sonra yaşar feto şinasi samet kuji mustafa birlikte takılıp teslim olduk.dağıttılar bizi ayrı yerlere.ama en kral eğitim çavuşu tugayın 2 bl 2 tkm 2 mngada raci abidir.35 yaşında öğrtmn sivilde adam gibi adam.mıntıka yapmadan nöbet tutmadan namazımızı kaçırmadan 30 günü geçirdik.cuma kıldırmak ve kılmak ve orada acemilerden sadece bana nasip oldu.mutlu olduk .ben acaba bu rahatı ustada bulacakmıyım derdine düştüm şimdiden.tekmil bile vermeden acemilik bitti.necati de mıntıka yapmadı ama arada ona ceza nöbeti yazdım .manga başlarıda nöbet tutmaz orada.ben adana merkez kolorduya düştüm.daha yazarız ama güzel yer orası bunu bilin gidenler.komondo meraklıları balıklama atlamayın sonra komondo olupta ağlayanlarıda çok gördüm. nacati bizi unutma görüşelim kardeş vesselam
|
Unuturmuyum fatih hocam seni hiç ? kartın yanımda şu askerlik bi bitsin gelecem yanınıza. Senin elinden yazılan nöbetleri biliyorsun tutarım tutdumda. fatih hocam adana cok guzelmiş için rahat olsun. Herkezde torpil var dıye uzulmeyın bizim torpilimiz en güzeli Cenabı Allah (c.c) . kalbiniz temiz gönlünüz rahat olsun.
fatih hocam msn ekLeseneeeeee (: