oo fatih hocam gelir gelmez foruma bilgileri aktarmışsın... bende çok rahattım ama ilk 3 gün kabus gibiydi. 4.gün takımın yazıcılarından oldum 30 gün boyunca sadece 1 saat koğuş nöbeti tuttum adam gibi mıntıka yapmadım. genel olarak iyiydi. Çavuşlarımız çok iyiydi blue_magic arkadaşımızın dediği gibi tahir çavuş,mustafa çavuş,ibrahim çavuş hepsi birer melek gibiydi. Takımda bu iyi davranışı hak etmeyen bir çok insan olmasada onlar ellerinden gelen yardımı yaptılar iyi davranmaya çalıştılar çok iyi insanlardı. Sivil'e gelir gelmez herkes kararmışsın dediler.. giderken herkes soğuk soğuk dedi gündüzleri yandık akşamları ve sabahları donduk ilginç bir iklimi var lakin 88/4 gidenlere hakkatten Allah kolaylık versin çok soğuk olacaktır. Yağış olacaktır gerçi yağışın olması sizin için daha iyi dershanede oturursunuz. ama insan ondanda sıkılıyor. 1 ayın nasıl geçtiğini anlayamayanlardanım bende. yemekler çok kötü değil ama köfteden bıkacağınıza eminim...
bu arada blue_magic 1 bölük 3 takım hakkında bilgi vermişsin sen bizim takımdamıydın ismini lutfedermisin tertip