Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.11.2008, 13:24   #111
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: --->: Cevap: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

ŞİMDİ NE OLACAK?

Sitemiz yönetimi acil bir toplantı düzenleyerek, konuyu yargıya götürmeyi ve “adalet ne derse o olur biz ona razıyız” açıklamasını yapacaklar.
Sitemiz üyelerinden Berat Demir'in başbakan R.Tayyip Erdoğan'la aralarının çok iyi olduğu ara sıra aile ziyaretlerinin de olduğunu biliyoruz.
Bunun üzerine Berat Demir başbakanlığa çıkarak Başbakan R.T. Erdoğan'la bir görüşme yaptı, Erdoğan'dan konuyla bizzat ilgilenmesini ve K.Evren'e “Al tablonu mablonu git lan”
demesini istedi.
Üstteki resimde Berat Demir Başbakan R.Tayyip Erdoğan'la görüşme yaparken görülüyor.

Başbakan ile sivaslilar.net in sorunlarını BAKANLAR KURULU gündemine alınmasını görüştüm. Başbakan önümüzdeki ilk bakanlar kurulunda sorunların gündeme geleceğini bana bizzat söylemiş bulunuyor. Ayrıca Arif Abiyi İçişleri bakanı yapmasını önerdim. Arif Abi önümüzdeki aylarda bakanlığa hazırlan
Ayrıca sivaslilar.net e 2009 yılı bütçesinden 200 milyon ytl kaynak aktarılmasını başbakana ilettim. Şimdilik müjdelerim bu kadar. Görüşmemizin detaylarını ilerleyen günlerde açıklamaya devam edebilirim.
Arif abi emeğine sağlık bomba olmuş harikasın abi.
Abooovvvv... büyük gelişmeler var desene
Ben hemen antramalara başlayım o halde

berat sanki sen Ümit Karan'ı andırıyomusun banamı öyle geliyo