13.11.2008, 09:48
|
|
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
|
--->: -->: --->: -->: --->: -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı
Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt?
Benim evimde zaten bu tür dizlerin adı bile geçmez.Peki sonuç ne mi?
Biri Fen lisesine,diğeri Anadolu öğretmen Lisesine giden iki tane saygılı,çalışkan,terbiyeli birey.Bu tür dizilerin izlenmesine izin verseydim bunu sağlamak çok ama çok zor olacaktı.
|
Bu bir ölçü değil ki benim yeğenlerimde bu dizinin müptelası ama biri okuduğu tekniklisenin birincisi,aynı zamanda Avrupa birliği E-Tarım proje birincisi ve ayrıca Tübitakta YİĞİDO ismiyle yaptığı robotlada dereceye girmiş bir isim,bir diğeri Anadolu Lisesini en yüksek puanla kazandı ve okuyor,bir diğeri Necati Erşen Öğretmen Lisesinde başarılı bir şekilde okuyor demek ki bahsedildiği gibi bu ve benzeri dizileri izlemek insanı Zombileştirmiyormuş,şimdi Apo denen şahsiyetsiz insan KURTLAR VADİSİNİmi izledide cani oldu haa ben nasıl ki KURTLAR VADİSİ izlemeyenlerde VATAN SEVGİSİ AZ diyemiyor isem sende bu dizinin varlığıyla cinayetleri,tecavüzleri bağdaştırmamalısın.
Hele hele okumayı engelleyici yönüde hiç yok deliller ortada işte seninkiler izlemiyor başarılı,bizimkiler izliyor başarılı demek ki bu ne sorun nede çözüm...
|