Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.11.2008, 04:27   #16
Ahmet DURAN
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Ahmet DURAN Şuan Ahmet DURAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2008 00:57

Tecrübe Puanı: 0 Ahmet DURAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Merkez - Savcun Köyü

S.A... Herkese selam...

Arkadaşlar; Böyle bi forum olduğunu bilmiyordum... Yeni fark ettim ve hemen üye oldum...
Açıkcası mutlu etti beni. Ve devamlıda takip etmeyi düşünüyorum.

Ben kim im?

YILMAZ AİLESİ:

Ahmet DURAN ( DURAN EMMİ ) Derler dedeme, Elif HATIN (POŞA EİF ) Derler baba annem'e. Dedem 1977 De Vefat etmiştir... Baba annem 94 yaşları civarındadır.

Üç çocukları olmuş, Halam Şerif ,Babam Mehmet, Halam Şemşi. Geçmişimmizdeki lakabımız ise buço giller derlermiş dede soyumuza yani BUÇUKLAR ÖZ TÜRKÇESİ.

Babam Evin bir oğlu,1961 de göçmüş gurbet e İSTANBUL'a

Dahaları sülalemiz genişlemiş, büyük halam KÖRÜŞGİL sinsilesine gelin olmuş, küçük halam ise ÖMERKAAL sinsilesine gelin olmuştur...

Büyük halam; Şerif ,Mehmet GÜNEŞİN eşidir. Çocukları ise ; Şerife,Hamza,Hatice,Halit,ve Mıhtattır. Halam ve eşi vefat etmiştir. Çocullarının tamamı hayattadır...

Babam; Mehmet YILMAZ Annem ise ÖMERKAAL den NAKŞIN KIZI cemilenin büyük kızı DÖNDÜ'dür. Üç kardeşiz, Ahmet,Aynur,Ayhan dır. Babam 10-02-1981 de vefat etmiştir.

Küçük Halam; Şemşi eşi ise Mehmet CIRITCI dır. Çocukları ise ,Hatice,Aydın,Kemal,Şeref,Arif ve Hüseyin dir. Mehmet CIRITCI VEFAT etmiştir ,çocuklarının hepsi sağdır.

Yakın akrabalık sinsilemiz ise şöyledir. Ömerkaal,Buçogil,Körüşgil,kızı lcaaşla dan ise Apulunoğlu, Derler Annemin babasına...

İSTANBUL Esenler'de ikamet etmekteyim. Görsel medya işi ile uğraşıyorum.

Köyümüzle ilgili fotoğraflar'ı ve videoları burada yayımlamak isterim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Forum operetörü cevaben bilgi yazarsa mutlu olurum.

Email: Radial2001@hotmail.com GSM:0535 723 30 13 = 0541 723 30 13

Selam ve dua ile ... Sağlıcakla Kalın...
Ahmet DURAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla