Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.11.2008, 12:20   #78
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 932 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Laflarımın hiç biri anlaşılmıyor,ya da anlaşılmak istenmiyor.Hep çarpıtılıyor.Tüm yorumuma cevap yerine sadece yorumumda geçen tek bir cümleye cevap veriliyor.tartışma böyle olmaz.Onun için bu konuya daha yazmıyorum.

Son kez şunu diyeyim,bir eğitimci olarak bu tür dizilerin zararını en çok hisseden kesimiz.Başka da bir şey demiyorum.Kimsenin bu ülkede olanları anlamak için böyle dizilere ihtiyacı yok.Vesselam.
Hocam kusura bakmayın ama asıl siz konuyu anlayamamışsınız konu Zara ilçemizde işlenen bir cinayet ve yakalanan zanlısı bu konuyu taaa Kurtlar Vadisi dizisine getiren yine sizsiniz siz sevmiyor tasvipte etmiyor olabilirsiniz bu diziyi,böylesi kral çıplak nidalarını atacak realitesi hat safhada dizilerden haz etmiyorda olabilirsiniz kralın çıplak olduğunu hepimiz görüyoruz ama o sözcüğü söyleyecek cesaret timsallerini göremiyoruz söyleyenlerede olmadık laflarla karalar vuruyoruz.

Evet eğitimcisiniz taaa önceki konularda verdiğiniz örneklendirmeleride hatırlıyoruz ama bu kadarda düşman olmayın bu diziye,bu konuyu her cinayet haberine iliştirmeye çalışmanız sizin anlaşılırlığınızıda anlaşılmaz hale getiriyor bilmiyorum farkındamısınız.

Böyle tartışma olmaz demişsiniz evet olmaz konu zaten tartışma konusu değil TELİN konusu ama bu kapıyı aralayan sizsiniz bizde Kurtlar vadisi dizisini sevenler olarak cevap hakkımızın olduğunu düşündük ve cevapladık.

Sizin yorumlarınızdan bir cümle alıpta cevap yazmadık sizin yorumunuzun temasına uygun cevaplar verdik.Temanızda belli zaten!