Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.11.2008, 23:33   #19
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdullah58 Şuan abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2010 13:53

Tecrübe Puanı: 706 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yıl 1938,ABD devlet matbaası bir atlas hazırlatıyor ve dünya haritasında "kurdistan" diye bir ülke var.Dikkat edin yıl 1938.
Ve bugün..Durum ortada.neyin mücadelesini verdiklerini bilmeyen insanlar guruhu.
Kürt sorunu diye bir şey düşünmüyorum ben.Bu ülkede illa bir sorun varsa o da Türk sorunudur.
Benden elektirğin,suyun,benzinin,gazı n katmerli vergisiyle almayı bilen devlet,bu imkanları günaydoğuda hemen hemen ücretsiz sağlamakta.Diyarbakır'da bilmem ne ağayla bilmem ne ağa çocuk yapma yarışına giriyor.Biri doğuruyor 30 tane diğeri 40 tane.Sonra bunlara hastahane gidecekmiş,okul gidecekmiş gel vergisini benden al.Yok be sen de!
Güneydoğuda olan toprkaların hiçbiri bende yok.
Benim eniştem ihtiyacı olduğu halde yalvar yakar yeşil kart alamadı.Sonra borç buldu etti,prim ödedi sağlık karnesi aldı.Oralarda ciple gezenlere yeşil kartı ekmek dağıtır gibi yeşil kart dağıtıyor.Van'ın yüzde 70 i yeşil kartlı.
Ve bunun gibi pek çok örnek.Eğer bu ülkede illa negatif bir ayrımcılık var deniyorsa o ayrım bana yapılyor kimse de kusura bakmasın!

BÜTÜN YAZDIKLARININ CÜMLESINE KATILIYORUM
SEVMEYEN;BEGENMEYEN;AYRICALIK ISTEYEN ALIR 4-5 TANE OLAN KARILARINI
30-40-TANE OLAN COCUKLARINI DEFOLUR KUZEY IRAKA (BABALARININ YANINA BARZANIYE GIDER)
BEN ZATEN HAYRET EDIYORUM BIZ TÜRKLER NE KADAR HOSGÖRÜLÜYÜZ VE SABIRLIYIZ 30-40 BIN SEHIT VERECEKSIN HALADA TÜRK-KÜRT KARDES DIYECEKSIN OLMAZ BÖYLE BIRSEY-POLISINI TASLIYACAK-ASKERINI ÖLDÜRECEK-BAYRAGINI INDIRECEK-ARABANI YAKACAK-ADIDA DEMOKRASI OLACAK YESINLER SENI
BASKA DEVLETTE OLSAYDI -BU BÖLÜCÜLER HAYATTA BARINAMAZLARDI
SEN ALMANYADA GEL ALMANIN POLISINI TASLA
ASKERINI ÖLDÜR VEYA TASLA ALMAN BAYRAGINI INDIR VEYA YAKMAYA CALIS O ANDA TÜM ALMANYA SANA TAVIR ALIR TAVIR
SENI BITIRIRLER
TÜRKIYEDE GIDEN SEHITLIKLE KALIYOR-SADECE KANI YERDE KALMIYACAK DEMECLERI VERILIYOR HANGISININ KANI YERDE KALMADIKI
BASBAKANA BILE BURAYA GELME DIYORLARSA VARIN SIZ DÜSÜNÜN
NERDESIN MUSTAFA KEMAL BIZLERE EMANET ETTIGIN CUMHURIYET NE HALE GELDI GELDE GÖR
BIR TÜRK OLARAK TÜRKIYEDE TÜRKÜM DEMEYE KORKAR OLDUK
INADINA HEMDE INADINA
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Eklenen Resim Ön ?zlemesi

abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla