Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.11.2008, 12:36   #26
MeLody58
Usta Yiğido

MeLody58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MeLody58 Şuan MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15

Tecrübe Puanı: 885 MeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Peri kardeşim bu yazını okuyunca çocukken yaşadığım bir şey aklıma geldi yorumunla çok alakalı olduğu için paylaşmak istedim,

Köydeyken kavgalı olduğumuz bir komşumuz vardı,
Sanırım 5-6 yaşlarındaydım,
Evimizde bazen o komşulaın konusu geçer büyüklerimiz komşularımız hakkında ileri geri konuşunca bende içten içten kin duyardım o komşularımız için ve acaba onlara nasıl zarar verebilirim diye çocukça planlar kurardım kafamda, ve birgün bir akşam karanlığında komşularımızın ağaçlarına zarar vermeye karar vermiş ve iş başında suç üstü yakalanmıştım
Ve neticesinde yeni bir kavgaya neden olmuş ve birkez daha kavga etmiştik.
Bunda demek istediğim,
Çocukların yanında yapılan konuşmalar etkilemeler çocukları olumsuz yönde etkiler genelde.Bu kim olursa olsun aynı şey yaşanır. Yani çocuklara barışı sevgiyi öğretmek yerine, çocukalara kin, nefret, kavga aşılanırsa sonucunda bu neticeler çıkar,
Umarım herkes aklını başına alır, doğru yola döner paylaşamadığımız nedir,
bu ülke hepimize yeter.

Ozaman çocuklarını adam gibi yetiştirecekler benim türk bayragımın altında yaşayıp benim ekmegimi yiyipde bana artistlik yapamaz ... birde arkadasın biri daga çıkanları kandırıyorlar demiş ne kandırması kücücük
yaşındaki yegenim bile onlardan gururlu kanmıyor daga çıkmak çözümmü bunu soruyorum size
MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla