Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.11.2008, 16:03   #27
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
sivaslı yıldız Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Fakir sadece doğuda yok ta kaçak elektrik kullanan sadece doğuda var sanki..

Her fakir olan dağa çıkmıyor zaten, her kandırılan dağa çıkıyor..

Bu sorun senin zannettiğin gibi Türkiye'nin içinden, kw sa'lerle ölçülecek bi mesele hiç değil..
En çok kaçak elektirk kullanan,en az vergi veren,en çok devlete masraf olan,en çok yeşil kart sahibi araştır bak gör Doğu ve Güneydoğu illeridir.
Van'lı bir arkadaşım vardı,cep telefonu alırken yok dedim kardeşim ben kaçak almayayım 60 lira fazladan verdim karşıma geçti beni keriz niyetine koyup güldü.Manyak mısın dedi.Onların çoğunun bakış açısı bu!Vergisiz sorgusuz bir hayat!

Ben çoğu ilini gezdim.Ordaki imkanların hiçbiri Sivasta yok.

Neden ben kanmıyorum da onlar kanıyor?
Daha düne kadar PKK'nın siyasi kanadı HADEP'e yüzde 90 oyu ben mi verdim.Sonra da çıkıyorlar,ellerinde Türk bayrakları "kahrolsun PKK!."Kimse kusura bakmasın PKK'yı meclise sokan ben değilim.Kaç tane doğu iline gittin bilmiyorum ama ben hemen hepsine gittim.Durumu bizzat yerinde gördüm.Çocuk parası var kömür parası var.Elektrik beleş,su beleş,gaz beleş.Vergi desen zaten yok.Bense Elektirk faturamı 6 gün geciktirdim.7.gün ihbarname geldi.Yazık!!