Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.11.2008, 17:12   #237
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50

Tecrübe Puanı: 1103 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Üstteki Üyeyi Bir Masal Kahramanı Yap

sende o kurt ol bari

buda kurtun hikayesi

Her gün yaptigim gibi ormani temizlmeye cikmistim. Orman benim evim, temiz tutmak da benim görevim. Derken bir kiz beliriverdi.
Kirmizi baslik ve peleriniyle cok süpheli bir görünümü vardi. Kimin aklina gelir bu garip kiyafeti giymek. Bir kurnazlik pesindeydi mutlaka. Bir süre dikkatle izledim bu garip kizi. Elinde tasidigi üzeri örtülü sepette kim bilir ne tasiyordu!... Yürüyüsü bile normal degildi. Yanina yaklasip ne yaptigini sorunca bana büyükannesinin evine gittigini söyledi ama gelde inan. Yine de biraktim pesini kendi isime döndüm. Ama aklim o kiza takildi bir kere.....

Bir gidip bakayim dogrumu söyledikleri dedim kendi kendime; gercekten böyle bir büyükanne varmi? Siz olsaydiniz gercekligini kontrol etmek istemezmiydiniz?

Orman benim evim. Ben hem ev sahibiyim, hem de diger orman sakinlerine karsi sorumluyum. Neyse uzatmayayim... Gittim, baktim ve gercekten bir büyükanne buldum. sordugumda "evet o kücük kiz benim torunum" dedi. Bende sorumlu bir kisi olarak; "bu kücük kiz yabancilarla konusulmayacagini ögrenmemis daha!..." dedim ve anlattim kücük kizla karsilasmami... Büyükanne de ürperdi ve birlikte kücük kiza bir ders vermeye karar verdik.

O yatagin altina saklandi, bende onun geceligini giydim, basligini taktim ve yatagina yattim. Kücük kiz birazdan iceri girdi. Seslendi cevap verdim. Ne saskin bir cocuk!.... Beni büyükannesi sanivermisti. Ben benim büyükannemi degil sesinden, kokusundan bile tanirim oysaki. Neyse bunlar bir sey sayilmaz, daha neler yapti bilseniz. Kulaklarimin nicin büyük oldugunu sordu. Ne AYIIIIIIPPPPPPP sey hic sorulurmu!....

Yinede cocukluguna verip yumusak bir sesle cevapladim. "Seni iyi dinlemek icin"..... Ama bu sefer kalkip da burnumun nicin büyük oldugunu sormazmi!... Kücük kiz hic mi hic terbiye almamis. Ben zaten burnum kendime kompleks haline getirdim, öz-güvenim sallantida. Psikologlar, estetikciler.....

Dünya para harciyorum ama nafile. Yine aldirmamaya calisirken bu seferde agzimin kocaman oldugunu yüzüme vurmazmi! Tabi ki kizdim, siz olsaniz kizmaz miydiniz? O sinirle ayaga firlayip pesinde kosturmaya basladim. Birden ne olsa begenirsiniz! Bir kocaman avci elinde tüfek kapidan daliverdi. Beni "seni hain kurt, büyükanneyi yedin degilmi?...." diye suclamazmi!... Halbuki büyükannenin kilina bile dokunmadim, o da saklandigi yerden cikip beni korumaya calismadi. Malum yaslilik, kulaklari iyi duymuyor. Avci mahkeme yapmadan infaz kararimi verdi.

Tabi bende adalet bulamayacagimi, hatta canimi yitirecegimi anlayip pencereden zor attim kendimi. Gecirdigim büyük korkunun sarsintisi yetmiyormus gibi o gün - bu gün ormanda bile yüzümü rahat gösteremez oldum. Adim haine cikti....

YETER ARTIK......
BEN SUCSUZUMMMMM........

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla