Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.11.2008, 14:19   #1
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 638 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse AYRIM YAPAN BÜYÜKLER?

Hayatta en cok sinirlendigim soru bu i$te Kimi cok seviyorsu Annenimi yoksa Babanimi?Hele bu soruyu birde ikisi yanyana oturuken sorarlarsa i$te ozaman vay yndim,ne diyelim?ikisinide cok seviyorum,olmaz kar$i taraf hemen itiraz eder birini cok seviyorsundur.Hangisi yine tutulursunuz&dersiniz ben ikisinide cok seviyorum,olmaz adam takmi$ kafaya Peki ozaman Ablanimi yoksa Abinimi,hadi bakalim yine ayni soru bukez ba$ka taraftan.Dü$ünürsünüz ama kar$i taraf sorgu Memuru gibi cevap bekler eeeh hadi ama hangisi der.Hemen siz ayni soruyu ona sorarsiniz,peki sen hangisini seviyorsun adam atar Ben $ey Ben Tabiki Annemi der .Neden ?dersiniz ee neden olucek canim O beni 9ay karninda ta$idi emdirdi yedirdi giydirdi Bu yüzden ya Baban onuda cok seviyorum der.Bu konu cok uzar ama ben kisadan döneyim.Adamlar kendi yeti$kin Kafalariyla icinden cikamadiklari cevabinda zorlandiklari sorulari tutup cocuklara sorarlar,karde$im önce sen cevabi bul sonra cocuklara sor.Bu soru $ekline Sinirlenener yada sevinenler görü$lerini Lütfen yazsinlar Konuyla ilgilenen Hehkesten Görü$ belirtmesini Rica ederiz.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla