Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.11.2008, 14:19   #13
Sivasprensi
Tecrübeli Yiğido

Sivasprensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivasprensi Şuan Sivasprensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.01.2011 19:34

Tecrübe Puanı: 686 Sivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Sevdiğinize bugünkü cümlenizi yazın

yarın dogum günüm hanı ayrıldıgımız dogdugum gün ayrıldıgımız gün aynı zamanda aradan gecen bı senede bı sene daha yaslandım sendı kaybettıgımın dııl senden kurtuldugumun farkına vardım,sensız yasayamam dıyıp senı kandırmısım nasılda yasanıyormus bak bı sene gecmıs...ne olursa olsun mutlu ol ben cünkü mutluyum böyle ısımle gücümle hayatımla arkadaslarımla yasayıp gıdıyorum bu kadar seyın ıcınde bı senın olmaman cokta önemli dııl zor zamanlarımda yıne onlar vardı sen yoktun dedımya senı kaybettıgımı düsünürken kurtuldugumun farkına vardır;kaybettıklerım megerse kurtulduklarımmıs........bugün yeter bu kadar saygılar