Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?
ŞİİŞT..Bu malum medyanın uydurması......Dark_Yamtar58 diyor ki
Efendim biz 2 senedir bu hükümetin uygulamalarının taraflı ve tehlikeli olduğunu yazadık ve her yazımızın arkasındanda Belediye Başkanlık seçimini bekleyin ondan sonra herşeyin berraklaşacağını yazmıştık.Ama görüyorum ki seçimler yapılmadan benim dediklerim çıktı.Bana bu köşede pravakatör diyenler oldu Akp hakkında yazı yazamazsın eleştiri yapamazsın diyenler oldu sadece bu konuda yazı yazdığım için siteden bamlandım ama görüyorum ki bana sözlü sataşma yapan insanlarda ayni konuları eleştirmeye başlad.Henüz seçimlere sıtart verilmedi ama ankara Belediyesi günde 120 Tır kömür dağıtmaya başladı kimin malını kime dğıtıyorlar oda tartışılır.Dağıtılan kömürleri almaya gelenler Mersedesli Bmv li insanlar gerçek mağdurlar bu yardımlardan ksinlikle yararlanamıyorlar.Memleketimiz de iktidar tarafından beslenen zenginler yaratıldı yine kendilerine has moda sektörü kuruldu,Çarşı pazar yangın yeri,esnaf kan ağlıyor iş yerleri peş peşe kapatılmaya başladı,en güçlü şirketler bile eleman çıkartıyor.Düşünebiliyormusunu en çok kazanan Bankalar bile eleman çıkartmaya başladılar.Sonumuz hayır olsun.
|