Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?
A$k her yerde olur, ama A$ik her zaman olunmaz. Bu konu hakkinda o kadar uzun konu$ulup Tarti$ilabilinirki,ama benim ki$isel dü$üncem Olmaz diyorum.Neden?Arkada$lar günümüzde artik duymaktan biktigimiz ama söylemedende yapamadigimiz bir kac kelime bizi her$eye mahkum ediyor,örnegin (Be$parmagin be$i birmi +Her insan öyle olmaz+ya her insanda olur ufek defek +i$te hayatin cilvesi&tuzu biberi vsss)A$k olsada yürümez Bugün sanal alemde sinirlansen avazin ciktigi gibi bagramassin+sen onunla muhabbeteyken onun diyer sayfalada yeni birini aramadigi ne malum.Diyelimki her $ey olup bitti peki karekterler uyu$maz ise ba$lar ozaman ben seni böyle bilmezdim seni sinsi yilan beni kandirmak icin rol yaptin dimi?Bence A$kin en güzeli hic bir kar$ilik beklemeden sevmek kar$itarafi oldugu gibi kabullenmek onun acigini yada ayibini aramak yerine örtüp kapatmak&el ele göz göze gelerek A$ik olunur ben elini tutamadigim Saclarini ok$ayamadigim gözlerine bakamadigim nefesini hissedemedigim A$ki ne yapayim.belki beni ele$tirenler olacaktir ama ben bu Dünyada Menfaat kar$iligi yapay A$ktan ba$ka bir $ey göremiyorum.Örnegin MECNUN LEYLAYI GÖRMEYE GiDER GÖREMEZMi$ AMA LEYLENIN KÖYÜNDEN GELEN KÖPEKLERIN AYAKLARINI GÖZLERiNi ÖPERMi$;NEDENMI?BU GÖZLER LEYLAMI GÖRDÜ BU AYAKLAR ONUN BASTIGI YERLERE BASTI DiYE.)Günümüzde Anne Babasinin Elini öpmeyi ilkellik kabul eden bir ortamda Köpegin Gözünden yada Ayaginden Öpecek kadar Sanal alemde A$ik olan göremiyorum.
|