Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.11.2008, 18:30   #67
COBANYILDIZI
Yiğido

COBANYILDIZI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

COBANYILDIZI Şuan COBANYILDIZI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.01.2009 02:45

Tecrübe Puanı: 650 COBANYILDIZI isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: lütfen burs..::(

Alıntı:
meryemmm058 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
selam öğrenciler olarak yaşam standartlarımız gerçekten çok kısıtlı yardımcı olabilecek büyüklerimiz olursa inanın çok seviniriz...

ben cumhuriyet üniversitesinde okuyorum ailemden ayrıyım kendi başıma okul masraflarımı karşılamak zorundayım yurtta kalamıyorum çünkü bunu karşılayacak bütçem yok bu konuda banada yardımcı olabilecek arkadaşar ve büyüklerimiz varsa çok sevinirim...

gerçekten ihtiyacım olmazsa inanın bu şekilde kendimi deşifre etmezdim... :( hakkımda sorulacak soruların tümüne açığım....

bu konuyu açan arkadaşta umarım en kısa zamanda sıkıntılarını giderir ... tüm öğrenci arkadaşlarım içinde aynısını temenni ediyorum ... şimdiden teşekkürler...
devlet yurtlarının yıllık fakır ogrencıler ıcın ayırmıs oldukları fon vardır yemek ve barınma bence yurt muduru ıle bı gorusun derım ayrıca sosyal yardımlasma derneklerıne gıder senız mutlaka yardımcı olurlar gercek ıhtıyac sahıbı ısenız nette burs aramak bana sacma gelır
COBANYILDIZI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla