Alıntı:
meryemmm058 Nickli Üyeden Al?nt?
selam öğrenciler olarak yaşam standartlarımız gerçekten çok kısıtlı yardımcı olabilecek büyüklerimiz olursa inanın çok seviniriz...
ben cumhuriyet üniversitesinde okuyorum ailemden ayrıyım kendi başıma okul masraflarımı karşılamak zorundayım yurtta kalamıyorum çünkü bunu karşılayacak bütçem yok bu konuda banada yardımcı olabilecek arkadaşar ve büyüklerimiz varsa çok sevinirim...
gerçekten ihtiyacım olmazsa inanın bu şekilde kendimi deşifre etmezdim... :( hakkımda sorulacak soruların tümüne açığım....
bu konuyu açan arkadaşta umarım en kısa zamanda sıkıntılarını giderir ... tüm öğrenci arkadaşlarım içinde aynısını temenni ediyorum ... şimdiden teşekkürler...
|
Bu konuda ne yazıkki öğrenci gençlerimiz büyük problem yaşıyor. Koskacaman ünüversite var illerde ancak devlet yurtları yetersiz. Açıkta çok öğrenci kalıyor. Öğrenciler ya ev tutmaya zorlanıyor yada tarikat yurtlarına düşük ücret diye yönlendiriliyorlar. Devletin yapamsı gerekeni bunlar yapıyor. Aynı sorunu geçen sene biz yaşadık. Öğrenciler tutmak zorunda diye ev ücretelride fahiş şekilde yukarı çekiliyor. Bu sistem çok yalnış devlet adam gibi el atıp bu sorunu bir an evvel çözmeli çoluğu çocuğu kurda kuşa yem etmeden.