selam oLsun tüm eski acemi birliği arkadaşlarıma fatih hocaya' pilot malına (:
* Arkadaşlar ben su anda usta bırlıgımı yapıyorum Agrı'dayım. İtfayeci olarak nobetım falan yok aksama kadar yatış televızyon basında aksamda yatakta telefonla konuşma ... Agrıya guzel.
Neyse acemi birligimi sivasta yapmaktan gurur duyurorum ınanın usta bırlıgınde cok arıyacaksınız. Yemekler olsun komutanlar olsun cok ıyıler. Sizleri sadece tufek omza toren adımı ve egitim yoracak o kadar. Adı ustunde acemı askerlerı egıtıyorlar hergun egıtım. Koguş kalk lafına dıkkat edin cok gıcık bı laftır

1 saatde fazla uyumak ıcın tuvaletde uyudugum olurdu sonra yemege

.
Yemekleri özel şirket güzel cıkıyor. fakat biz ekimde ordaydık ve cok soguk olurdu sabahları öglenleri sıcaktan kavrulurduk aksam(yat ıstımasından sonra) dısarı cıkamazdık cıgerlerımız donardı. Sizler bu yonden bıraz sansızsınız sivasın en soguk donemıne geldınız.fakat Allah'tan temeltepede degilsiniz. Orda komando secmeleri olacak sakın ha komando olmayın benden solemesı dagıtım bırlıklerınıze tekrar komando okullarına gıdersınız ve cakma komando oldugunuz ıcın 6 ay orda hergun egıtım gorursunuz. gidecegınız yerlerde belli hakkari tunceli bolu o kadar. ordan sonra doguya operasyona gonderılırsınız.
Genellıkle batıya cok asker gonderıyor goreceksınız sagını solunu bılmeyen adam ankara cıkacak sasıracaksınız. Ben ılk agrı cıktıgınde uzulmustum sahsen fakat doguya gelırsenız cok sanslı olursunuz. Cep telefonu serbest burda hergun pide lahmacun yıyoruz dısardan soluyoruz. bırde su alt devre olayı bıtsın tamam. Unutmayın Turkıyenın her yerınde Usta bırlıgınde SIRACILIK ve DEVRECILIK vardır. Sabredeceksınız.
Neyse Sizlere bol şans sivasın ve havan teepenın kıymetını bılın. ( Havan tepeyı gıdınce gorursunuz zaten )
UNutmadan 1. tabur 2. boluk ve 2 takıma dusersenız Ali osman Kuş konmaz'dan uzak durun adam tam bı psıkopat

) Kendısı 6 kazık rutbe atlamış tam savaş manyagı zaten sayısız operasyona gırmış biri.