Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.12.2008, 16:04   #6
komutan45
Yeni Yiğido
NO AVATAR

komutan45 Şuan komutan45 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2008 19:14

Tecrübe Puanı: 0 komutan45 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Koyulhisar GÜZELYURT KÖYÜ

selam güzelyut köyü ve güzel insanlarına.
akrabalarım bildiğim can .cankatar.. er..ve hatırlayamadığım soyisimlerden de özür dilerim.her ne kadar burada büyümedim ve yaşamadımsada kimliğimizi nereden geldiğimizi unutmadık unutmayacağız.gençliğimde bir kaç kez rahmetli babam Mustafa ER. ile ve annemle en son 1992 yılında ziyaret ettim.ne kadar zaman oldu ki neler değişti kimler geldi kimler geçti.bilinmez.şu an gitsem kimse beni tanımaz tabi çocuklarımıda çünkü hiç gidemediler.adımım söylesm kimse tanımaz ama eskileerden yani babamın yaşıtları belki ayaması yani lakabından tanırlar.tek bildiğim bizim köyde herkesin bir lakabının olmas.çocukken büyüklerimizin birbirine hitap ederken söyledikleri yaftalardan bir kaçını yazayım.belki hayatta olanlar vardır.ölenlere rahmet.sümüklü sami.(babam..külüstür mustafa)pic oğlan.sarı yusuf.(can)kelle celal. şu an yaşıyor.orduda 1 yıl önce görüştük.buna benzer hatırlayamadığım isimler.ama her şeyden önce köyümüzün en güzel yanı insanlarımızın misfirperver bir hoşgörüye sahip olmasıdır.istanbul da tanıdığım .levent ve seyrantepe ümraniye ıhlamırkuyu gibi semtlerde oturduklarını biliyorum.hayat şartları birbirini tanımayan hemşerileri yabancılaştırmıştır.umarım internet sayesinde uzakları yakın ederek insanlar birbirlerini daha yakından tanıyacak ve akrabalarına kavuşacaktır.şuna inanıyorumki.mesleğim gereği karstan edirneye edirneden şırnak atürkiyenin her yerini gezdim azerisinden alevisne kütdünden lazına efesinden akdenize kadar her kültürden insanlar ve toplumlar tanıdım.mevsimi soğuk ama yüreği sıcak memeleketimin insanları gibi bulamadım.biz hep vermeyi öğrenmişiz.hiç almayı öğretmedi atalarımız.bu yüzden hep fakir ama gönlü zengin bir toplumuz sivaslı olarak.bu siteye yeni katıldım.bundan sonra fırsat buldukça yazarak okuyarak ve paylaşarak gelişmeliyiz.saygılarımla.Hüse yin ER.güzelyurt köyü kütüğüne bağlı mustafa ER oğlu.
komutan45 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla