Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.12.2008, 21:35   #567
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 748 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

ben doğan medyanın gazetelerini okumuyorum ancak bazı onurlu yazarları var işde Türk gazeteciliğini kurtarmaya çalışan o yayın kurumlarında onları netten takıp ediyorum okumama da gerek yok mesela cumhuriyet gibi bi gazeteyi de zaten zaman tüm yalan haberlerini yayınlıyo ve bu sayede onlarıda en doğru şeklde okumuş oluyoruz.....
kardeşim defalarca dediniz bu değirmenin suyu nerden geliyo ya diyoruz biz gerekirse aç kalıyoruz sigara içmiyoruz zevklerimizden kesiyoruz genede gazetemize sahip çıkıyoruz..İNANDIĞIMIZ GİBİ OKUYORUZ YOKSA NE İDÜĞÜ BELİRSÜZLERİN TÜRK İSLAM KÜLTÜRÜNDEN YOKSUNLARIN YAZDIĞI GİBİ OKUMAK ZORUNDA KALMIYORUZ...
kardeşim sen bana söyler misin bazı düşünce kulup grup ve derneklerin yaz kamplarında biralarla beraber satılan gazeteleri,,,,,cumhuriyet mtinglerinde satılan gazeteleri,,,ve hatta ülkemizin en itbarlı kurmlarından bazılarına yalaklık için ücretsiz gönderilern gazeteleri,,,,tüncay güneye seni ömür boyu rahata boğcaağız diyen doğan grup temsilcilerini bilmiyoruz mu sanıyosunuz...bundan sonra karar aldım TRAJI 150 HADİ NEYSE 100 BİNİN ALTINDAKI GAZETELERE hani bide milyonluk trajlılara kafa tutarlar ya sözüm onlara YORUM DAHI YAPMAYACAĞIM...MEĞER GAZETENİZİ SEVİYO İNANIYOSANIZ SİZDE O BAHSETMİŞİN YA GARDAS VARSA YÜREĞİNİZ GÖNDERİN HER YERE ATIN HER KAPIYA ÖDEYİN VARSA YÜREĞİNİZ ÜCRETLERİNİ..NERDE SİZDE O YÜREK..BELEŞ CUMHURİYETÇİ,,SÖZDE STATÜKOCULAR SİZİ HADİ ORDAN....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla