Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.12.2008, 15:25   #178
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 10:10

Tecrübe Puanı: 746 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakın ben konuyu kişiselleştirmeyelim dedikçe hala cevap hakkı doğacak şekilde oradan buradan yazı kopyalayıp yapıştırıyorsunuz. Ben şimdi ona başlarsam sanırım zamanınız yetmez vede gerekte yok. Bunları senin kadar bizde biliyoruz. Siz kimin sözcülüğüne soyundunuz onuda bilmiyorum.
Ne iş yaptığını nerede yaşadığınıda bilmiyorum, istersen gel birlikte çarşıya çıkalım çevreyle esnafla komşuyla konuşalım 100 kişiye soralım mesela kaç yıldan beri varmış birlikte karar verelim buradada yayınlayalım.
Yine diyorum lütfen kişiselleştirmeden yapalım yorumlarımızı.
Ben olayi kisisellestirmedim beyfendi.
Olayi kisisellestirip bunlar ANLAMAZLAR diyen ben degilim.
Ortaya sadece sayilari koydum ben ve bu sayilarin sadece 2001 senesinden itibran olmadigini göstermek icin cikardim.

Ve halen diyorum, Türkiyedeki kriz senelerdir var. Global Kriz Türkiyeyi diger ülkeleri etkiledigi kadar etkilemedi.

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla