Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.12.2008, 18:01   #186
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 10:10

Tecrübe Puanı: 746 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Hatice hanim merak ediyorum, krizden dolayi her yeni aya borclu girdiginiz söylüyorsunuz. Tabiki haklisiniz cocuk okutmak kolay degil, kiranizda aslinda o kadar cok olmamasina ragmen yinede ister istemez bir yerlerden para cikmak zorunda kaliyor. Yani faturalar, veya bir kac gün sonrasi herhangi birseyi 1 liraya alabileceginiz bugün cok ihtiyaciniz oldugundan dolayi 5 liraya almak zorunda kaldiginiz gibi gibi seyler.
Kendi hayatinizdanda bir örnek verdiginiz icin tesekkür ederim. Krizin 10 senedir var oldugunu sayarsak, ve sizin bu borclariniza her ay 50 YTL borcunuzun üzerine eklendigini düsünürsek, ve hatta bu 10 sene krizi 5 seneye indirirsek sizin icin su kadar borcunuz olmasi gerekir simdi galiba?

5 x 12 = 60
60 x 50 = 3000 YTL

Yani suanda sizin en az 3000 YTL borcunuz olmasi gerekir. Allah yardimciniz olsun, bu krizde bu borcu ödemek cok zor.

Bakin beyler bayanlar kriz yok demiyorum. Türkiyedeki senelerdir olan krizi düzelime dogru giderken, Dünya Krizi vuruyor. Ister istemez bundan Türkiye yeniden etkilenecek.
Kriz herhalde tutupda, bunca yildir ben Türkiye ile ugrasdim bugünden itibaren bütün dünya ile ugrasip Türkiye ile ugrasmiyacagim, diyecegini beklemiyorsunuz herhalde .

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Konu Nazligül tarafından (14.12.2008 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir..
Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla