Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.12.2008, 16:40   #26
EyüphanAydın
Yasaklı
 
EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Üyelik Tarihi: 25.01.2008
Yaş: 31
Mesajlar: 9.219
Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Gurbetçi Futbolcularımız





M'Boro'yu Tuncay paniği sardı

Middlesbrough, sergilediği performansla göz dolduran yıldız ismi Tuncay Şanlı'nın Chelsea'ye imza atmasından korkuyor...
İngiltere Premier Ligi'nde Middlesbrough formasını giyen milli futbolcumuz Tuncay'ın, Chelsea'ye gideceği konusundaki kanı gittikçe yaygınlık kazanıyor.

Tuncay'ın takım arkadaşı ve M'Boro'nun kaptanı Emanuel Pogatetz, yıldız futbolcunun Chelsea'ye gitme ihtimali olduğunu ifade ederek bu durumun kendisini korkuttuğunu söyledi.

The Sun'da yer alan habere göre, A Milli Takım ve Boro'nun yıldız ismi Premier Lig'de sezonun ilk yarısında sergilediği performansla büyük beğeni toplarkan ligin yıldızlarından biri oldu ve fiyatı da 8 milyon pounda çıktı.

Spurs da 12 milyon pound değer biçilen kanat oyuncusu Stewart Downing'i takip ederken Boro'nun bu iki yıldızından 20 milyon poundluk bir gelir elde edebileceği ifade edildi.

Sezonun ilk yarısındaki performansıyla dikkat çeken ve Chelsea'nin 8 milyon pound fiyat biçmesiyle ilgili olarak Boro kaptanı Pogatetz: "Tuncay en iyi oyuncularımızdan biri. Anladığım kadarıyla Chelsea'nin teklifi çok ciddi ve O da bunu düşünüyor.

En iyi oyuncularımız hakkında her zaman spekülasyonlar olacaktır. Ama başarı için onları tutabilmemiz lazım. Her zaman satış yapmak iyi değildir."

Tottenham'ın Stewart Downing'e de 12 milyon pound'luk teklif yapmasını da değerlendiren Boro kaptanı 'Bu çok doğal çünkü onlar hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de şampiyonluk yarışında... Tuncay'ı almak isteyebilirler. Transfer döneminde en iyi futbolcularımızda ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar da normal. Önemli olan onları takımda tutmaktır.' şeklinde konuştu.

Bu arada The Sun'da yer alan habere gelen yorumlarda, Tuncay'ın olası bir Chelsea transferine taraftarın çok sıcak baktığı gözlendi.

Taraftar Fenerbahçe'nin eski yıldızına övgüler yağdırırken, bu transferle Abramovich ve Chelsea'nin en mantıklı harcamayı yapacağı yazıldı.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla