Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.12.2008, 11:06   #58
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2212 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: ÖZÜR DILEMIYORUZ

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu özür dileyecekler arasında İhsan Dağı da var.
Ve bu adam o tarafsız olduğu,yalanları birbir ortaya çıkarmakla övülen Zaman gazetesinde yazı yazıyor.Bakalım Zaman ne yapacak?
Ben iki taraftan da değilim. Ne özür diliyorum ne özür dilemiyorum ama yaptığım önemli bir şey var o da; Ermeni veya Kürt lafını duyunca kırmızı görmüş boğa gibi saldırmamak. Bu sözümün küçük bir kısmı sana ithaf genelini o hurra ayaklanan ırkçı faşist zihniyete ithaf ediyorum.

Şu melekette yeri geldiğinde bu meseleleri insan gibi oturup konuşabilmeliyiz. Bunu engellemeye çalışanlar farkında olarak veya olmayarak bu toprakların yüksek medeniyetine zarar vermiş olur.

Konuyu ne kadar budaklaştırıp aslından uzaklaştırdığını farketmen için metni bir daha yazıyorum. Herkes cephe almadan önce önce özür dileyenlerin ne dediğine bir baksın:"1915'te Osmanlı Ermenileri'nin maruz kaldığı Büyük Felâket'e duyarsız kalınmasını, bunun inkâr edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor, kendi payıma Ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor, onlardan özür diliyorum."
Kimseden birşey istenmiyor burada. 1915 olaylarını böyle yorumlayıp, kendi paylarına özür dilediklerini belirten insanlar var. Buna kim ne diyebilir. Başka bir grup da çıkıp; bizde özür dilemiyorz desin, diyor ama kimseyi Ermenici, hain ilan etmeden!

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla