Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.12.2008, 11:01   #294
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1316 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim mesLeğimLe ve iLgi aLanımLa aLakaLı bir konu değiL bu 4/b ücretLi 4/c gecici oLmaLı öyLe biLiyorum...HerneySe ben zaten bu konu hakkında biLirkiŞi oLduğumu savunmuyorum...yorumLarı okudum haberden beLgeLerden bahsedip duruyorsun bu devirde insanın yaptığı yada yamadığı şeyLeri beLgeLemesi çok koLay sahte yada gerçek beLgelerLe...Sen bunun sahtemi gerçek mi yeteri kadar açık mı oLduğunu biLmeden bağnazCa beLgede beLge diyorSun....ChpLi beLgesi sunuyorsun bu tip tartışmaLarda tarafsız oLmak gerekir bunun adabı budur....
Pekii güzel!
Bir ücretli öğretmenin sözleşmeli öğretmenliğe geçmesi için ne gerekiyor biliyor musun?
Ya da Türkiye'deki 100.000den fazla ücretli öğretmenden sadece o kişinin sözleşmeli statüsüne neden geçirlidğini biliyor musun?

Ne demek CHP belgesi?
Kaç defa yazmam gerekecek bilmiyorum ama yine yazayım.
Ortada usulsuz bir atama var.Bu usülsüzlüğü yapan kim?
Devlet.
Peki devlet usulsüz atama yaptığını resmi olarak belgelendirir mi,resmi organlarında ben usulüsz atama yaptım der mi?
Nasıl bir belge bekliyorsun?.Ayrıca o sitenin en altında bu kişinin belgeleri var.Tıklarsan görürsün sende.