Alıntı:
Yigit_07_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Olumsuz Yorum yapan arkadaslara cevabımdır.Akp geldi ikinci döneminde hangi hükümet akp nin yaptıgını yaptı
"Onların kalpleri var, fakat anlamazlar; gözleri var, fakat görmezler; kulakları var, fakat işitmezler."
|
Sana yürekten katılıyorum, şimdiye kadar hiç bir hükümet bu kadar sıkıntı, bu kadar daralmışlık bu kadar borç, bu kadar yakın çevre koruması, bu kadar medya üzerine baskı, bu kadar herşeyi ben bilirimi, hiç bu kadar demokrasiyi araç olarak kullanmadı, hiç bu kadar bakan ve üst düzey yetkililerin iktidardayken çocukları iş adamlığı yapamdı, asıl vergi alınması gerekenden almayıp, sabit çalışandan ve gariban esnaftan vergileri kesip, ensesine binip vergileri alıp, onunlada yardım yapıyorum diye oy avcılığı adına kalitesiz hava kirliğine neden olan zararlı kömürü beleşe dağıtmadı. Kimin kazancını kime oy uğruna dağıtıyorsunuz.?
Ondan sonrada bütçe açık verdi IMF'lere borç para dilen. Bütçeyi düzelt. İnsanları avantaya alıştırana kadar, o paralarla iş sahası yarat, fabrika kur işsizliğe çare ol, yoksulluğa yolsuzluğa çare ol, tarıma hayvancığa el at, insanlar kahve köşelerinde zaman öldürüyor,çalışmadan nasıl kazanlılır, sanıyorlarki sırf hükümeti yıpratmak için yapılıyor bunlar, hayırr bu yaşanan sıkıntılar sorunlar kim olursa olsun hangi iktidar olursa olsun sorulmalıdır dile getirilmelidir, gelenler bunlara çareyiz diye geldiler hesap sormakta her vatandaşın görevidir.